Inelul de logodnă DREAM: Ghid pentru alegerea perfectă și simbolismul purtării lui

Inel de logodna cu diamante

A alege și purta inelul de logodnă este un act simbolic plin de semnificație și tradiție. La DREAM Jewellery, vrem să împărtășim cu tine câteva sfaturi personalizate pentru a face această alegere cu inima deschisă și pentru a înțelege pe deplin simbolismul fiecărui detaliu.

 

Pe ce deget se pune inelul de logodnă?

Tradiția spune că inelul de logodnă este purtat pe degetul inelar al mâinii stângi. Acest obicei are rădăcini în credința antică că acest deget este conectat direct la inima ta prin vena cunoscută sub numele de “vena amoris” sau “vena iubirii”. Prin purtarea inelului de logodnă pe acest deget, se simbolizează legătura directă și eternă dintre inimă și partenerul tău de viață.

 

Ce trebuie să știi când alegi inelul de logodnă?

1.Stil personal și preferințe

La DREAM Jewellery, susținem ideea că inelul de logodnă ar trebui să reflecte stilul personal și preferințele individuale ale purtătorului. Alege un design care te încântă și care se potrivește cu personalitatea și gusturile tale.

2.Mărimi și detalii tehnice

Mărimea corectă este esențială. La DREAM, suntem dedicați să oferim servicii profesionale pentru a asigura că mărimea aleasă este perfectă. De asemenea, detaliile tehnice precum montura, gravura și tipul de metal sunt aspecte importante de luat în considerare.

3.Alegerea metalului

Metalul inelului de logodnă poate varia de la aur alb sau galben la platină sau aur roz. La DREAM, oferim o gamă diversă de opțiuni pentru a te asigura că alegerea ta se potrivește nu doar esteticii, ci și preferințelor tale personale.

4.Pietre prețioase și diamante

Dacă optezi pentru un inel cu piatră prețioasă sau diamant, ia în considerare preferințele și semnificațiile personale. La DREAM Jewellery, fiecare piatră este aleasă cu grijă pentru a aduce o notă specială și autentică inelului tău de logodnă.

5.Bucură-te de experiența alegerii

La DREAM, înțelegem că această experiență este unică și specială. Bucură-te de procesul alegerii inelului de logodnă și împărtășește această poveste de dragoste cu noi. Suntem aici pentru a face fiecare detaliu să conteze în această călătorie plină de emoție.

 

Indiferent de alegerea ta, fiecare inel de logodnă de la DREAM Jewellery este o capodoperă, creată cu grijă și dedicare pentru a aduce la viață povestea unică a iubirii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne dorim să oferim cea mai bună experiență utilizatorului și pentru acest lucru utilizăm fișiere cookies. Acestea ne permit personalizarea conținutului, adăugarea de funcționalități suplimentare, analizarea și marketingul. Informațiile colectate sunt disponibile pentru noi și pentru partenerii noștri.

Termenii și condițiile de utilizare ale acestui site stabilesc regulile și responsabilitățile utilizatorilor în ceea ce privește accesarea și utilizarea acestui site. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu accesați acest site.