Preturi AUR 14k
423 lei / gram
Preturi AUR 18k
534 lei / gram
aurul clientului
-
Se acceptă și aur la schimb, caz în care se plătește doar manopera.

Cum se calculeaza pretul verighetelor la comandă?

Atunci când decideți să comandați o pereche de verighete la comandă, este important să înțelegeți modul în care este calculat prețul. Acesta depinde de mai mulți factori, printre care greutatea în grame a aurului utilizat și calitatea acestuia.

În cazul nostru, prețul pe gram de aur de 14 karate (14K) este de 423 lei, iar pentru cel de 18 karate (18K) este de 534 lei.

Procesul de comandă începe cu plata unui avans de minim 30% din valoarea estimată a comenzii.

După ce comanda este finalizată și certificată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), unde se indică greutatea aurului utilizat și, dacă este cazul, calitatea pietrelor prețioase încorporate, se va calcula valoarea finală.

Diferența dintre avansul achitat și prețul final al verighetelor este suma care trebuie achitată la predarea acestora. Pentru a vă asigura de corectitudinea calculelor, acestea sunt cântărite în prezența dumneavoastră când sunt predate. De asemenea, acestea sunt marcate și certificate de ANPC.

În plus, veți primi un certificat de garanție valabil pentru 5 ani de la momentul achiziționării verighetelor. Acest certificat confirmă autenticitatea și calitatea materialelor folosite.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați .