Cum sa determini marimea necesara a inelului?

A avea un inel care se potrivește perfect poate face o diferență enormă în ceea ce privește confortul și aspectul acestuia. Din păcate, nu este întotdeauna ușor să determini mărimea inelului tău, mai ales dacă nu l-ai măsurat până acum.

Iată câteva modalități prin care poți afla mărimea inelului tău:

  1. Folosește un set de mărimi de inele. Acestea sunt disponibile în majoritatea magazinele de bijuterii și conțin diferite mărimi de inele care pot fi încercate pe degetul tău. Dacă găsești un inel care se potrivește perfect, atunci ai găsit mărimea ta.

  2. Măsoară circumferința degetului tău cu ajutorul unui metru sau a unei benzi de măsurat. Apoi, compara măsura obținută cu tabelele de mărimi de inele disponibile online sau în magazinele de bijuterii pentru a afla mărimea ta.

  3. Folosește un inel pe care îl poartă de obicei. Pune inelul pe una dintre linii ale unei coli de hârtie și marchează ambele marginile inelului. Măsoară apoi distanța dintre cele două marcaje cu ajutorul unui metru și compara măsura obținută cu tabelele de mărimi de inele pentru a afla mărimea ta.

  4. Cere ajutorul unui bijutier. Dacă încă mai ai îndoieli cu privire la mărimea inelului tău, poți să ceri ajutorul unui bijutier profesionist. Ei au instrumente speciale care pot determina cu precizie mărimea inelului tău.

Este important să ții cont de faptul că mărimea inelului tău poate varia în funcție de momentul zilei și de temperatură. De asemenea, unele inele sunt mai strâmte în partea de sus, ceea ce poate face măsurarea mai dificil