Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul gdream.ro („site-ul”), detinut de Global Gold & Gemstones SRL („noi”, „ne” sau „nouă”), CUI 46385100, strada Aleea BUHUSI nr.5 bl.6 sc.3 et.2 ap.119 sector 3 București autorizata de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor(“ANPC”) prin autorizația numărul 0012267. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termenii și condițiile”) în caz contrar, vă rugăm sa nu utilizati site-ul.

1. Accesarea și utilizarea site-ului

Site-ul este destinat pentru utilizarea personală, necomercială. Nu aveți dreptul să utilizați site-ul într-un mod care ar putea da naștere la responsabilitate civilă sau penală sau care ar încălca orice lege locală, națională sau internațională.

2. Descrierea produselor:

Toate produsele noastre sunt realizate din metale prețioase de calitate superioară, cum ar fi aurul sau argintul, și după model, cu pietre prețioase precum diamante, safire, rubine etc.
Toate produsele sunt însoțite de un certificat de autenticitate si calitate. De asemenea, toate produsele înainte de a fi predate cumparatorului sunt verificate și certificate de ANPC.
Toate produsele sunt disponibile pentru vânzare doar în România.

3. Plata produselor

Plata prin transfer bancar se poate efectua în contul nostru IBAN: RO90BTRLRONCRT0650684901 deschis în moneda RON la Banca Transilvania.

Plata produselor făcute la comandă se poate realiza integral în magazin prin plata cu cardul sau cu numerar.

Pentru produsele făcte la comandă, se platește avans in valoare de minim 20% din valoarea finală estimată a produsului.

4. Proprietatea intelectuală

Toate materialele de pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafice, logo-uri, clipuri audio și video, sunt proprietatea noastră și sunt protejate de legea drepturilor de autor și a mărcilor comerciale.

5. Limita de responsabilitate

În măsura în care este permis prin lege, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere indirectă, specială, accidentală sau consecventă sau orice daune cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau de orice eroare sau omisiune în conținutul acestuia.

6. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic acești Termeni și condiții pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu cea mai recentă versiunea a acestora.

7. Rezolvarea disputelor

Toate neînțelegerile se vor încerca a fi rezolvate pe cale amiabilă.
Legea aplicabilă și jurisdicția: Acești Termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acest site sau cu Termenii și condițiile va fi supus jurisdicției exclusiv a tribunalelor din România.

8. Divizibilitate

Dacă orice termen sau condiție a acestor Termeni și condiții este considerată nulă, nedemersabilă sau inaplicabilă în orice jurisdicție, acest termen sau condiție va fi considerat divizibil de la celelalte termeni și condiții și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea acestora în alte jurisdicții.

Acești Termeni și condiții constituie înțelegerea completă între dvs. și noi cu privire la accesarea și utilizarea site-ului. Orice înțelegere anterioară sau parțială între dvs. și noi cu privire la accesarea și utilizarea site-ului este înlocuită în întregime de acești Termeni și condiții.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Termenii și condițiile, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@gdream.ro.

9. Politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se aplică site-ului www.gdream.ro și explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru.

10. Informații colectate

Colectăm informații despre dvs. atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, faceți o comandă, vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau completați un formular de contact. Informațiile pe care le colectăm pot include numele dvs., adresa de email, numărul de telefon și adresa de livrare.
În plus, atunci când accesați site-ul nostru, colectăm automat informații despre dispozitivul dvs. de acces, cum ar fi adresa IP, tipul de browser și limba folosită, precum și informații despre vizitele dvs. pe site, cum ar fi paginile accesate și link-urile pe care le-ați folosit. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizare a site-ului nostru.

11. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile dvs. personale pentru a vă oferi o experiență personalizată atunci când utilizați site-ul nostru și pentru a vă răspunde cererilor dvs. de produse sau servicii. De asemenea, putem utiliza informațiile dvs. pentru a vă ține la curent cu ultimele noastre produse, servicii și oferte speciale prin intermediul newsletter-ului nostru. Dacă nu doriți să primiți astfel de comunicări, puteți opta să vă dezabonați în orice moment prin intermediul link-ului de dezabonare inclus în fiecare email sau contactându-ne pe e-mail la adresa contact@gdream.ro.

12. Protectia informațiilor

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau distrugerii informațiilor dvs. personale. În cazul în care ne furnizați informații sensibile prin intermediul site-ului nostru, acestea sunt criptate și transmise în mod sigur.

13. Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu suntem responsabili pentru politica de confidențialitate a acestor alte site-uri. Vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site pe care îl accesați.

14. Schimbări la această politică de confidențialitate

Rezervăm dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să revizuiți această politică periodic pentru a vă asigura că sunteți familiarizați cu cele mai recente modificări.
Contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați pe adresa noastra de email contact@gdream.ro.

15. Informații privind siguranța datelor clienților

Ne luăm în serios responsabilitatea de a proteja informațiile dvs. personale. Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau distrugerii informațiilor dvs. personale atunci când le colectăm sau le prelucrăm prin intermediul site-ului nostru.
Toate tranzacțiile financiare efectuate prin intermediul site-ului nostru sunt securizate prin utilizarea tehnologiei Secure Sockets Layer (SSL). Aceasta criptează informațiile dvs. personale, cum ar fi numărul de card de credit și datele de livrare, înainte de a fi transmise prin Internet.
În plus, luăm toate măsurile adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat când le colectăm, prelucrăm sau stocăm. Doar angajații noștri autorizați au acces la informațiile dvs. personale și sunt obligați să respecte confidențialitatea acestora.
Însă, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, deși luăm toate măsurile adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale, transmiterea informațiilor prin Internet nu este întotdeauna complet sigură. Prin urmare, nu putem garanta siguranța absolută a informațiilor dvs. personale transmise prin intermediul site-ului nostru și vă sfătuim să luați măsuri suplimentare pentru a proteja informațiile dvs. personale, cum ar fi utilizarea unei parole puternice și păstrarea acesteia confidențială.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la siguranța datelor dvs. personale, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro.

16. Politica de retur

La Dream Jewelry, ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de produsele cumpărate de pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., aveți dreptul să returnați produsul cumparat în termen de 14 de zile de la data cumpărării pentru a primi banii înapoi sau un schimb cu un alt produs.
Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro și să specificați numărul comenzii și motivul returnării. După ce vom primi solicitarea dvs., vă vom trimite instrucțiuni detaliate privind procesul de returnare.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original și cu toate accesoriile și documentele incluse cum ar fi certificatul de autenticitate și calitate.
Costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător(client). De asemenea, nu acceptăm returnarea produselor achiziționate prin intermediul unui revânzător sau a unei terțe părți.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de returnare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro.

17. Politica de livrare a produselor

Înțelegem că doriți să primiți produsele dvs. cât mai repede posibil. De aceea, ne străduim să procesăm și să livrăm comenzile cât mai rapid posibil.
Procesarea comenzilor
Toate comenzile sunt procesate în termen de 24 de ore, în zilele lucrătoare. După ce comanda dvs. a fost procesată, veți primi un email de confirmare cu detaliile comenzii și un număr de urmărire pentru a vă urmări pașii livrării.

17.1. Livrarea produselor

Livrăm produsele prin intermediul companiei de curierat cu care colaborăm. Majoritatea comenzilor sunt livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la procesare, însă, în unele cazuri, livrarea poate dura mai mult datorită condițiilor meteorologice sau a altor factori externi care nu sunt sub controlul nostru.

Tarifele de livrare variază în funcție de greutatea și dimensiunile produselor și de locația de livrare. Tarifele de livrare sunt afișate înainte de finalizarea comenzii.
Livrăm produsele numai în țările listate în secțiunea de livrare a site-ului nostru. Dacă doriți să comandați produse pentru o adresă din afara țărilor listate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro pentru a discuta opțiunile de livrare disponibile.

17.2. Răspunderea pentru produsele livrate

Răspunderea pentru produsele livrate se transferă de la Dream Jewelry la cumpărător la momentul livrării acestora la adresa specificată de cumpărător. Vă rugăm să verificați produsul în momentul livrării pentru a vă asigura că este în perfectă stare și că toate elementele sunt incluse. Dacă observați vreo problemă, vă rugăm să ne contactați imediat prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de livrare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@gdream.ro.

18. Newsletter

Prin utilizarea site-ului www.gdream.ro și prin înregistrarea la newsletter, sunteți de acord să primiți actualizări și oferte prin intermediul serviciului de newsletter Mailchimp pe e-mail. Vă vom trimite periodic e-mailuri cu oferte personalizate și informații despre produsele noastre.

Puteți opta oricând să vă dezabonați de la acest serviciu prin accesarea link-ului de dezabonare din subsolul fiecărui e-mail sau prin contactarea directă a echipei noastre.